Jom Check Berat Blog

6:01 PTG

Salam mesra to all readers..Thanks a lot sudi singgah di blog Miss D'ya Marshmello yang biase2 je ni..Wah, rupa2 nye blog Miss D'ya ni agak la berat..
Ni yang x best ni..Huhuhu..Baru tadi i check berat badan blog kesayangan i nieh! Berat la jugak..U see !!



Beratnya.. Tak sangka eh..Baru je ari tuh check..Tapi takde la berat camnie..Uwaaaaa...Adoii..Ni yang merungsingkan Miss D'ya..U allz rasa ape bnde yang x patot dalam blog Miss D'ya ni..Maksud i widget2 yang u all rase menyemak and perlu dibuang..Kalau u alls ade idea, komen kat entry di bawah ni..MIss D'ya rungsing nak buang apa! Hellpp me.!!!


Utk u allz, bnde ni pnting taw lebih lagi bila pgunjung yang singgah blog u alls..Cuba bygkan kalau page loading lambat..So, pikir2 la..k..


Okeh..Kalau u allz nak check blog u allz boleh la klik kat sini.. Semoga u allz berjaya okah...And i perlukan komen u allz..Rase2 widget apa yang perlu dibuang dalam blog ini..??



p/s : kalau ada idea, cakap okeh..jgn malu2 jgn segan2..Heheh






Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen