Koleksi Fesyen Terkini

9:08 PG

Asalamualaikum.. Hari ni Miss D'ya nak ckp pasal topic fesyen2 ni..Mmg minat la..Cakap la bape jam pon Miss D'ya sanggup dok tggu dalam shopping complex utk membeli belah..Biase la..Adat perempuan..Hehe.. 




Sekarang pon berlambak2 fesyen di pasaran..Just kene ada duit je di tangan..
So,hari mood akue rajin nak blogwalking blog..And teserempak blogshop yang ade jual baju, blouse n sbagainya lah..













 


Cantik tak..?? Sapa yang rase diri dia tuh malas nak bejalan2 nak gi shopping boleh la u allz shopping online jer.. Dengan ada nya kemudahan teknologi,memudahkan lagi kerje..So, korang boleh lihat bermacam2 fesyen kat website nie..  http://afiera77houseboutique.blogspot.com/ .. (Wah,promote nampak ) Ngehehe..


So,ape tggu lagi,Ayuh serbu ramai2 ...So,takde la rase penat nak gi shopping kan..Just order n terus sampai...Okeh..Selamat Bershopping !!! 




p/s : Jom shopping kat Berjaya Times Square.. 

You Might Also Like

0 marshmallow komen