Menjana Pendapatan Dengan Heartbeat.my

2:46 PG

Asalamualaikum...Tajuk entry kali nie ialah pasal Heartbeat.my...
Thanks pada akak  sebab mempekenalkan
bnde alah nie..Bnde nie baru je Miss D'ya tahu..
Ketinggalan sungguh la Miss D'ya nie..Ahaks ! 
  Hehe..Ini adalah satu cara korang nak tambah 
pendapatan selain Nuffnang..Senang je nak register..Emm..
but korang kene la daftar dulu Okeh !
and korang boleh klik banner kat sebelah sidebar
blog Miss D'ya...




Cara nye adalah seperti berikut. :-


(1) Join MY HB!Affiliate !      Klik sini











(2) Dapatkan kode korang kat sini...Tampalkan kat blog korang..Cam biase la..letak la kat sidebar ke..Login>design>add gadget>HTML?\/javascript..
But kene la join dulu..Mari ramai2 serbu..hehehe.... 








(3) Lastly dah siap! Mudah je kan..?? Cam kacang goreng !! ngehehe..
     So,ape korang tggu lagi tuh..Meh la join ..!! Byk taw faedah die..Sambil
     berblog sambil mnambah pendapatan !




Nak tahu ape kelebihan nye..!! Lihat di bwah !! Semak yupp...











Mudah kan ! Korang leh dapat byk advantages ..Lau nak join klik saje banner kat sidebar blog Miss D'ya okeh..So yang pasal Nuffnang tuh xkan tjejas la kalau korang join nie !! Okeh.. So ape tggu lagi..  
















You Might Also Like

0 marshmallow komen