Tarian Asean School Games Peringkat Antarabangsa

2:13 PG

Hello guys...Persekolahan tahun ni best la jugak! Tetapi tak sama mcm tahun lepas! Tahun lepas lagi bess..! Wah, rindu pada sume frenz2 n si DIA...Opps! Anyway, pelbagai kenangan menjelma di dalam ingatan Miss D'ya...Tahun lepas Miss D'ya aktif sgt dalam bidang tarian! Hampir semua psembahan la kteorang buat show! (ceh.. bajek pulak) ! haha..


Yang paling best sekali kan bila time buat show peringkat antarabangsa! Wow! bes giler time tuh! First time la buat show pringkat antarabngsa..Hahaks..Kteorg buat dekat stadium bola sepak ,Cheras untuk sukan 2nd Asean School Games! Banyak giler la knangan manis kat sana..






Haha..time ni kaver cun la kteorg! Yg paling lawak muke Miss D'ya macam cekodok basi pon ade..hahaha...Eh.. Cube try cari mana ek pic Miss D'ya.. Tak tahu an..Yesss! Cari la sndiri..Malas eden nak mnunjuk2..! Pe la aku mrepek nie..? Penat doh menari tengah panas! Fuhh.. nak melompat2 lagi! Tapi xpe, badan sehat taw if korang menari ni! Ngehehe..












Bes lor..But tahun ni Miss D'ya ketinggalan n tidak berpeluang nak masuk aktiviti tarian lagi....Uwaaaaaaaaa....Yela..Tahun ni PMR..nk exam... Xpela..Bagi la adik2 form 1 n form 2 pulak an..Ksian kat dorang..Anyway, kenangan ini takkan pernah luput dalam ingatan aku...Huhu...K la.. ni kot entry aku paling sengal..papai allz







Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen