Tukar smile kat shoutbox

5:07 PG

Hello semua.U allz ape khabar .?? Wah..Ari nie Miss D'ya rajien nak buat tutorial cara2 nak tukar smile kat shoutbox..Yela..xkan nak guna smile yg same jer..Nak letak gambar icon comel ke lagi cantik n mningkatkan traffic blog korang..And ape salahnya Miss D'ya share ilmu yg Miss D'ya belaja2 kat mne ntah! Tak ingat la..Okeh.! Jom tgok cara2 nye :-




(1) First create account dulu... Klau belum buat akaun,ayuh klik di sini...



(2) And then korang klik 'Options'.. Klik pada 'smile'





(3) Click dekat smile tuh..Pastu korang add la...Kalau nak add smile or pape icon tekan 'new row'... Korang boleh dapatkan icon dekat Glitter Graphics or pape laman website yg myediakan icon2 comel...





(4) Korang dah dapat emoticon korang nak,korang just salin dia punye image code jer... Lihat contoh kat bwah nie..





(5) Lastly bile dah dpt code image tuh,korang paste kat kotak smile uh..Save mcam biase..Dah siap!! Pape x paham komen kat bawah okeh !
















You Might Also Like

5 marshmallow komen