Contest kami pose comel

10:48 PTG

Asalamualaikum all my fwends..Yeah! Hari ni Miss D'ya suka suki nak join contest yag gempaq beb! Hadiahnya boleh la tahan..Erm , hope2 boleh dapat hadiah tuh...Ermm..Nak join..?? Jom tgok syarat2 nya dulu...Thanks for Pu3nurhamziela kerana sudi tag Miss D'ya..








Jom lihat syarat-syaratnya :-




1~macam biasa korang kenalah follow blog amny diary ni dulu..
2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog amny diary!!
3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..
4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...
5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..
6~tarikh tutup pada 25 FEB 2011

Hadiah merupakan :-



OR


RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)



Siapa yang nak hadiah tuh meh la join contest nie..! Huhuhu..Okay.! Jom saksikan pic Miss D'ya bersama membe2 tersayang..HUhuhu..





Ha..?? Comel x.? Comel x..?? Heheheh...Kepada penganjur contest ni, hope2 la Miss D'ya terpilih.. (tahap merayu nie.) hahaha..



Kenapa nak join contest ni :-

Huhu..Miss D'ya masuk contest ni just ingin mencuba
..Kalau ada rezeki InsyaAllah menang..
Lagipon suka masuk contest2 nie...
huhuhu..


Okay Miss D'ya nak tag semua follower Miss D'ya !!!! Wish me Good Luck!!





Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen