Design Baju yang Cute!

10:36 PTG





Asalamualaikum readers yang disayangi semua! Yeah! Akhirnya di kesempatan ni Miss D'ya baru je dpt update blog ni..Selalunya asyik bz jer..Huhu.. Rindu x dgn Miss D'ya..? Rindu x..? huhu.. (pleaz ckap la rinduu..!!) .Huhuh..



haha..Hari ni penat giler..Balik je school trus online bukak blog..Rase excited nk mnulis entry..Yella..Da lama x update! Siyes i kata blog ni sudah bersemak!! huhu.. So, today ade la ksempatan nk update..Hari ni best sgt..Becoz kelas kteorg ade buad design baju sendiri..Yes!Yg menjadi kenyataan nye ialah P. Seni is my feveret subject okay! Best la,, rase macam ala2 pereka grafik pulaks..Huhuhu...Nak tgok tak? But kalau x chantek pleas tutup mata okay! So kalau nk kutuk sila TUTUP MATA ANDA..! Trima kaceeh!






*muka hadapan baju



*muka belakang baju











Cantik tak? Cantik tak? yeah, mesti x cantik kan..But cikgu kteorg cakap ini just basic je..Tapi best giler buad design BAJU sendiri laks tuh..Miss D'ya buad tema warna pink and purple..Sbb warna ni cute sgt..And sesuai la dgn jiwa Miss D'ya sbgai seorang gadis..Chewah!!  And kebetulan kalau u allz perasan, Miss D'ya pilih name "MIss D'ya Marshmello" and tema warna pink sempena nama blog ni! so, sajer2 nak tayang2 ..Hahaha,, Tak chantek pon..Tak kesah la, yg pnting Miss D'ya enjoy buad design baju sndiri..Mana la tahu suatu hari nnti kan Miss D'ya bakal mjadi PEREKA FESYEN TERKENAL kan?..So, doa2 kan la ea..Hehe



But dalam sibuk2 enjoy buad bende alah ni, sedar tak sedar baju skuul aku kotor kene 'rubber dye'..(pewarna design baju).. Arggghhh..Gile mgamuk la..Elok2 muka dah comel lote, baju pulak kotor sebb terlebih 'enjoy' smpai D'ya tak perasan pon,,Huhuhu..Balik je kene mara ngn mama..Membe2 lain pon bngang baju dorg kotor..So, rating kecomelan tuh turun mendadak..Balik2 skull siap kaver lagi..Huhuhu..Sambil buad muka slumber..



Anyway thanks to PUAN SORAYA becoz ajar kami org buad design baju ni..Ingat senang ke nk buat design ni! Penuh dengan kesabaran tau.Kalau tak sabar alamatnya memang tak menjadi la design baju! Agak2 jadi kain buruk ler kott..Thanks my teacher.! Hari ni Miss D'ya mdapat menimba sedikit ilmu..So, kalau rase cun, komen aa.. Jgn tengok je taw! Kalau nk kutuk, harap MAAF yeah! Blog HAK MILIK KEKAL 'MISS D"YA MARSHMELLO' bukan untuk dikutuk or dimaki2..Harap maklum..Klik pic di bawah untuk komen! Thanks for reading!











Photobucket

You Might Also Like

1 marshmallow komen