1st GA PEARL BY MOON

10:57 PTG

Hallo guys..Hari ni Miss D'ya baru je join satu contest yang gempaq giler la.. Rasenya cam xde keje laks nak join contest ni..InsyaAllah, mane la tahu kalau ade rezeki menang kan? kan3..??  Ni contest die dari cik moon..









Syarat-syarat untuk join contest ini ialah :-




1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,

  • sebab kenapa anda join GA ni..
  • antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...

2. Letak banner kat atas *yg ntah apa-apa tu dan tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini...




3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...



4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...HARUS!! x boleh nak malas-malas...hehehe...





3 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah...



Tarikh akhir menghantar penyertaan : 

14 February 2011 (Isnin)



 Sebab Miss D'ya nakjoin contest ini ialah saja2 nak mencuba ..Mane la tahu ada rezeki kan..Selain itu, Miss D'ya nak mnambah kenalan dari sluruh negara..Huhuhu..




 Colour pilihan Miss D'ya nak warna putih la..Sebab warna putih tuh sesuai dengan jiwa Miss D'ya selain melambangkan kesucian dan kebersihan..




 Kalau nak join just clik je kat banner tuh..jom meriahkan same2 cntest ni..








Nak tag :-









Photobucket

You Might Also Like

1 marshmallow komen