Letak note di bawah post

9:38 PTG

Hee...Hello guys..Borink giler cuti skola ni..Tak tahu nak buat ape..So, ape lagi mgadap laptop ksayangan..So, di sini Miss D'ya ingin share cara2 nak letak note di bawah post tuh..Korang letak la ayat apa2 pon.. :face45:






Tanpa membuang tenaga, and dengan terujanya Miss D'ya buat tutorial ini.. Kehkehkeh...Jom!


(1) Pergi ke Dashboard>Edit HTML>Tick Expand Widgets


(2) Tekan ctrl+F dan cari  kod kat bawah ini..

<data:post.body/>

 (3) Ctrl+F dan copy code di bawah ini..



<hr/><center>
<b>AYAT ANDA DI SINI</b>
</center><hr/>

(4) Kemudian, korang pastekan kod yang telah di copy di BAWAH kod  <data:post.body/>


(5) Gantikan tulisan bwarna merah dengan ayat anda sendiri ..


(6) And then preview dulu menjadi tak! kalau dah dapat komen okay...Selamat Mencuba!!!!






Photobucket

You Might Also Like

22 marshmallow komen