My Birthday!

1:37 PG






Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia...!hehehehehe..
Eh, amboi2..Cik D'ya Marshmello ni asyik senyum kambing je apa pasal ni?Ada orang datang meminang ke sampai senyum sokmo sampai ke telinga ni? aduush!




Nak tahu sebab apa i senyum sorg2....Because today is my birthday laa..Takkan korang da lupe..Ish2..Sampai aty kann.? Yela, i know la bfday i lambat kann..Empat tahun sekalli..But tahun ni D'ya sambut 28 hari bulann jela..Yg paling terharu kawan2 tak putus memberi ucapan sama ada kat FB or di skola tadi..Anyway, thanks a lot ..Semoga u allz diberkati tuhann.. ;) 

















Hari ni hari bersejarah buad D'ya because malam ni kitaorg satu family makan besarr.. Haha..Yela,thanks mama rancang semua ni..I love u so mucch!!!


;


And untuk beberapa orang kawan D'ya yang juga sambut bfday hari ni..Semoga korang pnjang umor and dmurahkan rezekii.. ;)


Happy Birthday To You!!



  







For my frenz..Happy birthday to you guys..Semoga pnjang umur and dimurahkan rezeki.. Anyway,my mom want to give me something! Haha..mama D'ya ckp nak mintak apa utk birthday D'ya kali ni? Yes! Ini la saat yang aku tunggu2kan..Haha.. I want CAMERA .. =)


  




Boleh la maa..! pleas3..Haha.. D'ya dah lama sangat mengidam camera jenama Sony..(Chewah,mengidam macam org mengandung laks)..Huhu..Nampak sweet kan? Mesti u all terpikir kenapa D'ya pilih warna PINK..?Best sangat ke warna pink ni? Jwapannya ialah sebab D'ya sndiri pon tak tahu laa kenapa?Actually D'ya tak suka pon kaler pink ni..Nampak cam perempuan sgt..Haha..Abis aku ni laki ke?




Noo..Actually i tak minat kaler pink ni! Siyes la..Tetapi tak tahu la bila D'ya nampak je barang warna pink nie,mesti gatal tangan nak beli..Tak tahu laa kenapa?Tapi kenapa jugak D'ya pilih warna pink? Kenapa blog D'ya bewarna PINK? Kenapa HEADER pon kaler pink jugak? Haa...
Jawapannya ialah :-


"LU PIKIR LA SENDIRI"


Haha..Moga hajat kali ini tercapai..And thanks yang wish D'ya..I hope semuanya berjalan lancar and thanks so much yang sudi baca coretan hati kali ini..Jumpa lagi..Bye3.. =)





  Haa..Kalau da baca apa lagi..Sila comment and picit like kalau taknak kena cirit birit..Haha.. =)





Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen