Oh ! Header comel !

5:45 PG





Asalamualaikum guys. Thanks yea blogwalking blog Miss D'ya Marshmello.. Yeah! Kenyataan yang ada pada blog ni,, blog ini baru jer nak naik saham..Hahaha.. Betul ker.? Entah la.. Alhamdulillah.. Ranking kat blog ini makin meningkat..Followers pon makin meningkat..Lebih dari 50 followers..terkejut beruk eden.. Huhu.. terharu giler..Thanks yea korang.. Ni semua hasil usaha aku yg  rajin2 blogwalking n mencantikkan blog ini..Tak sia2 la Miss D'ya buad semua ini.. Hehe.. 



Okay2.. Rasenya lari dari topik asal ni.. Ayoyoyo.. Okeh, mesti u allz perasan tak yang Miss D'ya baru je tukar header baru.. but tak cantik pon.. Kekeringan idea la katakan..Tak tahu nak edit macam mane.. Nak tgok.. Jom tgok header kat bawah ini..




Cantik tak.?? Tak cantik pon kan.. But pada sesiapa yang rasa nak kutuk2 tuh harap maaf la.. Blog ini bukan untuk dikutuk2 taw.. Buat tambah dose jerr..Okay..Ye, yang kenyataannya idea Miss D'ya untuk edit2 header dah berkurangan..Budak baru nak 'up' la katakan..Hahaha..Nak dikatakan satu hari tuh Miss D'ya sajer2 edit..Tup tap tup tap, eh.." Boleh buat header ini", kata tuan empunya blog ini.. Hehehehe...Nah tgok pulak header lama aku..





Em, huhu..Ni header lama Miss D'ya ..Apa2 pon nie hasil usaha aku ..Yang penting chayok2.. Nie Miss D'ya edit guna Photoscape and GIMP 2.. Kalau korang rasa nak download, download je kat internet..Berlambak2..K, kalau rasa nak komen pasal header ni, komen la yang membina, kalau setakat nak kutuk.. Ops! sory yea. Hope dapat kritikan yang lagi membina...Thanks! 




K, Bye korang semua.. Asalamualaikum..







Photobucket

You Might Also Like

1 marshmallow komen