Peperiksaan Intervensi

11:15 PTG

Hello guys..Lamenye x update..Bz la..Ksempatan ini d'ya update sket2 blog ni..And di mana hari yang bersejarah ni, aku mengambil peperiksaan Intervensi peringkat wilayah negeri ape ntah? Eh, betul ka.? Entah laaa..So, lega giler la baru lepas examm..Hati yg tadi x tenang dup dap dup dap..Angin berkencang pon terasa taww! akhirnya kegelisahan yg melanda mulai reda.! Chewwaah!



Hari ni Miss D'ya ambik exam B.Malaysia satu..Ala, yang kene bulat2 tuh..Nak kata susah, bole la tahan..Tapi ade gak yg aku fenink.Eh, silaapp..Sory, yang Miss D'ya penink tuh bile nak create karangan pnjang lebih 180 patah pkataan,,Fulamak aii...Berpeluh bagaikan memecut kereta Ferrari laks tuh.. hehehe..What? I merepek? Eh, suke aty aku la blog aku..Huhuhu...Xde aa.. Gurau seh... Relaks sudaaa..







Ha..Lebih kurang pic kat atas la pnjang karangan akue.. But tulisan aku lagi chantek sket aa dari kat atas..Huhu.,. Ni aku cilok dari MR. GOOGLE.. Thanks ea sbb dgn adenya pic ni...Huhu..  




Bila jawab exam, teringat kat si dia yang berada jauh di pndangan..Ermm..Macam mane la ek keadaan die..Risau sgt everything yang aku buat serba x kena..Makan x basah..Tido x lena.. Even skg die bukan milik aku lagi..Butt.. ape salahnya aku ambik tahu pasal die..Huhu...








Anyway, thanks yg sudi singgah this blog! Keep readings! and wish me gud luck for my exaaammm... Tadddaaaa.. And one more thing i want to say for him that i............ LOVE him so mucchh!








Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen