Contest Aku Dan Pink

12:29 PG

Assalamualaikum semua.Di petang yang mulia ni d'ya nak masuk satu contest yang gempak!Ni kali ke bape ntah d'ya join contest tapi tak pernah nak menang2 pon.Haha,and tadi godek-godek google terjumpa contest ni so d'ya terus join la.Ini disebabkan PINK colour okay.Dah blog pon kaler pink,alang2 baik terus masuk contest ni ann..heheh ;)




Menarik kan?Apa lagi jom la join ramai2.haha..Kalau korang nak join klik je picture tuan penganjur contest ni okay.Syarat-syarat nak join contest ni macam biase klik je gambar kat atas nuh.Erm.Nak letak pic yang mane eh?Jom tengok.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Okay tak pic yang dipertaruhkan ni?Hehe..Harap2 boleh la menang contest kali ni walau harapan dah menggunung tinggi tahap gaban ni.Huhu.Baju pink yang d'ya pakai ni baju raye tahun lepas?Amacam?Agak-agak boleh menang tak?Hehehe..Hope boleh menang kali ni.Korang ape lagi tnggu2.Jom join ramai2..Gud lucks!! ;)





Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen