Template baru D'ya Marshmello

11:02 PTG

Assalamualaikum readers. ;)

Hari takde keje jadi mood berblogging kembali menjelma.Hehe.Kalau you all perasan yang D'ya dah bertukar template.Perbezaan reka bentuk template yang dulu dan sekarang ialah dari reka bentuk dan apa yang penting warna template blog 'D'ya Marshmello' masih mengekalkan warna tema yang sama iaitu 'PINK'.Jom tengok template D'ya yang lama..





Okay,yang atas ni template lama D'ya.Semalan D'ya godek-godek Google dan terjumpa satu template yang cun melecun ni.So,tahun ni nak la jugak merasa template baru kan? kan? kan?ehehee.Header baru template mestilah baru.Ha? Untuk you all yang sudi melawat blog 'D'ya Marshmello' thanks bebanyak and keep visiting.InsyaAllah nanti bila D'ya ada masa D'ya akan membaik pulih blog ini jika ada cacat cela yang tak dapat disengajakan.Hehe.Lagipun sekarang D'ya maybe jarang online and update becoz i very2 busy untuk examintaion..Okay semua..sory sbb post ni pendek sgt.Tatata. See you.:)




Bye2..Assalamualaikum .. ;)





Photobucket

You Might Also Like

3 marshmallow komen