Contest blog saya smart

8:49 PTG

http://www.emocutez.com

Toing!! Toing! Heyy you all.Selamat pagi semua kengkawan yang sudi lalu di sini.Hari ni d'ya rajinkan diri d'ya blogwalking and join contest blog saya smart walau hakikatnya blog ni tak smart pun.Hehehe,senyum tersengih-sengih sambil cover malu..Ecececeh. :)




Ini banner tuan empunya blog yang menganjurkan contest ni.Comel kan?Kalau you all nak join sila klik banner di atas.Apa lag,jom la join ramai-ramai.Syarat-syarat penyertaan ni senang sahaja,dicopy terus dari tuan empunya blog. :)

 wajib follow blog nie..


 terbuka kpd semua owg k...


 buat satu entry mengenai contest nie n tag kpd 4 owg..x kisah laa sapa pown


 last sekali...tinggalkan link kowg dkt comment box bwh entry nie




Info :
 Tempat pertama akan menang RM 150
 Tempat kedua lakk RM 100
Tarikh tutup 20 Mei 2011..tarikh nie x akan di ubah... 

Senang je kan syarat-syaratnya.Jom la join ramai-ramai.Harap-harap dapat menang la walau hakikatnya harapan d'ya terlalu menggunung tinggi.Hurmm, almaklumlah tak pernah menang contest.Andakah anda rasa blog D'ya Marshmello smart?? D'ya nak tag 4 orang dan semua reader dan follower yang membaca post ni. Tata semua.Wish me good luck yeah!   




Photobucket

You Might Also Like

6 marshmallow komen