Contest saya blogger sekolah

9:29 PTG

Hey d'ya join lagi contest.Tak habis-habis contest.Harap-harap la boleh menang yeah.Kali ni d'ya join 'contest saya blogger sekolah'.So kepada blogger yang rasa-rasa dia masih sekolah lagi rajinkan diri anda.Kalau nak join sila klik banner di bawah.Selain daripada itu,maaf yea.Contest ni untuk bloggers yang masih bersekolah jer.Hehehe.



  Jom tengok syarat-syaratnya :-

Syarat-syarat:
1. Terbuka kepada para blogger yang berumur 10 hingga 17 tahun sahaja.
2. Follow blog Iera Afzu dan It's Our DAFIN Story.
3. Buat sebuah entri, ambil banner contest dan letak dalam entri.
4. Sertakan pilihan hadiah anda.
5. Tag blogger bersekolah yang lain. Minimum SEORANG blogger.
6. Hantar komen di entri ini beserta link entri tadi.



Mudah kan syarat-syarat contest ni.Kalau saya menang contest ni saya nak hadiah header yang kawaii bewarna pink.Dan semestinya header itu bertulis 'Cerita D'ya Marshmello'..D'ya tag kepada:-



Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen