Hang Out Di One Utama,Damansara

2:38 PG

Halo,huhu.Hari ini penat sangat sebab i baru je balik dari hang out dengan member sekolah.Destinasi utama ialah di One Utama,Damansara.Bagi lelaki destinasi ini merimaskan buat korang terutama jalan jem bagai nak rak.Kalau perempuan maybe tak kot.Sebab asal ada duit shopping sudah.Haha.Best la hari ini.Huhu,kitaorang pergi dengan cikgu yang tersayang,Puan Azwa Hanin.



Comel tak?Cikgu ini mengiringi kitaorang untuk melihat persembahan uji bakat DIGI Live Show yang terletak di One Utama,Damansara.Actually tujuan utama uji bakat DIGI Live Show adalah untuk mencungkil bakat pelajar-pelajar sekolah terutamanya yang ingin mempersembahkan persembahan tarian dan nyanyian.Event ini berlangsung kira-kira pukul 10 pagi hingga 3petang.






Actually group d'ya terlibat untuk uji bakat DiGi Live Show.Tapi oleh kerana we all nak ambik examination tak lama lagi ditambahkan lagi dengan kesuntukan masa dalam berlatih tarian,we all just menonton persembahan jer.Lagipun secara tak langsung d'ya dapat juga menimba sedikit ilmu tentang tarian.Memamg gempak la persembahan dorang.Kebanyakannya semua yang terlibat hebat belaka.Tarian yang dipersembahkan kebanyakkannya dari jenis kategori kontemporari,tarian tradisional dan macam-macam la.Rugi la tak tengok tauu..!!Paling tak best kan bila we all stuck di tengah-tengah jalan.Oh My God,siapa tak naik hangin kan?Biase la,tempat tumpuan ramai kereta pon berduyun-duyun kan..




Uh,tak suka,tak suka laa.. :D

Sabar jela,nak jalan punya pasal kena la tabahkan hati menempuhi dugaan dan ranjau hidup.Haha,ayat tak boleh belah.Lepas je tengok show we all jalan-jalan kat dalam shopping complex One Utama,Damansara.Tujuan utama,mesti la d'ya nak release tension.Takkan la nak dok mengadap buku je 24jam.Ermmm,, InsyaAllah lepas d'ya habis je exam PMR,maybe d'ya akan hang out dengan member nak pergi Berjaya Times Square.Ada sapa-sapa nak ikut?Hehe,Jom layan candid pic. Click! :)


~D'ya dan Syafiq~

Sha dengan D'ya Marshmello :)



Sempat tangkap pic lagi time on the way..Hehe






Ini adalah sebahagian gambar we all.Before that d'ya and my friends berkumpul di luar sekolah sebelum van kitaorang sampai.Today is the best memory for me and my friends.And hope-hope kenangan ini kekal hingga ke akhir hayat.


Pemandangan di One Utama,Damansara









Muka slumber :)


Hope perhubungan persahabatan ini kekal hingga sampai bila-bila..I love u damn much !! :)




Photobucket

You Might Also Like

4 marshmallow komen