Usah Hidup Dalam Kesombongan

3:49 PG




Assalamualaikum dan salam 1Malaysia d'ya nak ucapkan kepada semua yang sudi melawat blog d'ya yang tak seberapa ni.Dan setinggi-tinggi penghargaan buat followers d'ya yang sudi mem'follow' blog D'ya Marshmello.Chewah,rasa macam nak bagi ucapan pulak.Kepada yang sudi follow,thanks sangat-sangat. Dan d'ya mintak maaf kalau d'ya tak dapat follow you all balik.Sebab d'ya sekarang bzy untuk membuat persediaan mghadapi exam.Kalau sempat d'ya follow and blogwalking blog you all.Anyway,keep visiting yeahh!


Penghargaan buat followers d'ya yang sudi follow blog ini.Senang cerita hidup ini tak selalunya apa yang kita nak dapat dicapai.Namun,setiap manusia inginkan kesempurnaan.Alhamdulillah rating blog ini semakin meningkat dan jumlah followers juga semakin meningkat dari masa ke semasa.D'ya pon tak sangka blog d'ya boleh mencapai lebih 100 followers.Dulu d'ya target followers dalam blog d'ya just 50 followers jer.Blog d'ya juga sudah bertukar muka.Kalau dulunya template agak kurang menarik,sekarang d'ya try untuk menarik perhatian pengunjung dari luar sana.Pokok pangkalnya,usaha itu tangga kejayaan.Kalau kita rajin usaha,kita pon akan mendapat hasilnya jugak kan.Yang penting jangan jemu untuk update blog dan make-up blog macam artis tau.hehe. 


Dear followers,i love you damn much.Eh,apa kaitan yang d'ya ceritakan dengan tajuk entri kali ini.Okay,the moral of the story ialah jangan cepat sombong bila kita dah mencapai apa yang kita inginkan.Hidup ini umpama roda,kadangkala kita di atas,kadangkala kita di bawah.Namun setiap yang terjadi dalam hidup ini pasti ada hikmahnya.Berbalik cerita di atas,d'ya hargai semua followers d'ya kerana tanpa korang siapa la d'ya kan.Sekarang ni kan i dah mula rasa serasi dengan blogger.Bagi d'ya kan d'ya dah addicted dengan blogger.Best la.Bak kata-kata orang tua,"kalau tak kenal,maka tak cinta".



Okay la you all,d'ya ada assignment yang perlu disiapkan.Takleh nak update entri panjang-panjang.Nanti you all tertido mengantok pulak baca entri i.Hahaha,harap-harap tak la macam tu kan.D'ya nak semua yang singgah blog d'ya heppy2.Hehe,sebelum d'ya undur diri,d'ya mohon maaf jikalau ada terkasar bahasa,tersepak,tertendang and macam-macam la.Mana la tahu kann. Kalau ada apa-apa nak komen pasal blog d'ya,sila komen di ruangan komen yee.D'ya sedia mendengar kritikan anda.Mana tahu blog d'ya perlu dimake-up semula or ada something yang boleh menyakitkan mata you all.Sila komen ye blog ni,d'ya perlukan kritikan untuk memajukan blog ni.Chewahh,haha.okay dear.Tata n keep visiting me .;) 




 p/s: huaaaaa..banyaknya assignment belum buat lagiii..   




Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen