Blog Ini Masih Dalam Pembinaan

11:30 PTG

I\

Untuk pakcik makcik,adik kakak dan atuk nenek sekalian.Perhatian kepada semua stalker yang singgah di blog D'ya Marshmello,buat pengetahuan anda blog ini di dalam pembinaan untuk di make-over.Jadi secara tak langsung d'ya taknak menyusahkan korang yang melawat blog d'ya dengan cara d'ya privatekan blog ni.Nampak kejam sangat kan?Kesian dekat you all yang sibuk-sibuk melayan tutorial blog,tips cinta/kehidupan dan pelbagai tips lagi la dekat blog d'ya.Kredit juga kepada Belog Cap Ayam yang sudi meminjamkan freebies ini kepada saya.Ha,sebelum d'ya terlupa maybe lepas ni d'ya akan jarang update blog because tahun ni d'ya akan ambil exam PMR.Esok dah exam.Jadi you all jangan nangis tau d'ya tak update entri.Karang tak pepasal susah d'ya nak pujuk sampai ke Lautan China.Hek'eleh poyo la kau d'ya.(sambil senyum sorang2)  + 



Minggu ni minggu exam.Jadi d'ya takde santapan untuk post entri terbaru buat korang.Harap dimaafi ye.Sebab d'ya ni blogger sekolah yang mula nak 'up' la katakan.Lain la kalau d'ya ni surirumah sepenuh masa,memang 24jam la d'ya update entri yang entah hapa-hapa.Sampaikan yang baca blog ni meluat?Eh,betul ke korang meluat dengan d'ya?Kalau tak meluat sila buktikan pada saya.

"Kakak d'ya, macam mana saya boleh buktikan yang saya memang tak meluat dan takkan meluat baca blog D'ya Marshmello?"


You see that,ayat poyo sudah keluar.Heheheh,kalau rasa tak meluat baca post d'ya,like la bebanyak.Baru la d'ya boleh tahu siapa yang sayang d'ya siapa yang tak sayang d'ya.(sambil buat muka seposen dan tunjuk mood 'manja').Okay,amacam?Boleh la lepas ni d'ya menganjurkan pertandingan siapa paling tekan like banyak kali di antara blogger yang dianjurkan oleh dum dum dum dum (bunyi drummm yang mendebarkan) :)







Wah,tak pasal-pasal glamour d'ya mengalahkan artis yang tengah bikin 'hot' dalam paper tuh.Heheheh,banyak la celoteh kau.Apa-apa pun teruskan melawat blog d'ya.Lagi bagus setiap hari melawat blog ni sambil jalan-jalan cari pasal,eh silap i means jalan-jalan cari ilmu.Setakat itu jela d'ya mampu update tutorial dan pelbagai tips lagi.Kalau ada sikit-sikit mood rajin nak memasak apa kata you all cuba buka segmen resepi pula.At least dapat la berlatih jadi isteri mithali.Mana la tahu kan.Dan maafkan d'ya sebab tak dapat blogwalking blog korang and d'ya berjanji (sambil berikrar angkat tangan), d'ya akan update blog ni lepas exam.InsyaAllah,jangan noty-noty tau n jangan nanges-nanges.Hehehe,bubbye koraangg :(

my status is 

p/s: mood sedih dalam meninggalkan blog terchenta..Chewaah.  


Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen