D'ya Menang Contest Blog Saya Smart

9:20 PG



Assalamualaikum dan salam sejahtera..


klik gambar untuk melihat pemenang :)
Alhamdulillah rezeki d'ya melimpah ruah sebab d'ya menang Contest Blog Saya Smart .Bersyukur sangat dekat tuhan sebab sebelum ni d'ya memang tak pernah menang apa-apa contest.Tapi tak sangka pulak bile d'ya join je contest ni d'ya menang.Lagipun d'ya join contest ni just untuk suka-suka.Kalau bosan,d'ya join la.Macam tak percaya la dapat menang wang RM100.Kepada yang kalah jangan putus asa.Mungkin bukan rezeki kita tapi mana la tahu kan rezeki berpihak kepada kita bak kata pepatah 'tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu'.Anyway,d'ya gembira sangat-sangat.Dapat gelaran blog paling smart.Smart ke blog d'ya? Heheheh :)


Mungkin si pemilik blog comel ni tertarik dengan blog d'ya sebab blog d'ya pinky kot.Hahaha,anyway banyak lagi yang perlu d'ya ambil pengalaman dari blogger2 terkenal untuk terus maju dalam dunia blog.Siapa yang taknak blog dia terkenal kan.Moga-moga lepas ni boleh la menang contest lagi.Hehehe, yang penting kita jangan cepat putus asa dalam menyertai contest ni. InsyaAllah d'ya akan mengadakan sesi membaik pulih blog D'ya Marshmello. Janji jangan lupa sokong D'ya Marshmello tau! Bye korang.Sayang semua

p/s: mood heppy tak terkata :)






Photobucket

You Might Also Like

4 marshmallow komen