Freebies kawaii

11:13 PTG


:hello: semua..
Wah,rasa dah berkurun lama tak bagi freebies khas untuk follower blog D'ya Marshmello.Ini sebagai tanda penghargaan untuk semua yang tak jemu-jemu sokong d'ya.Hari ni d'ya nak bagi freebies dekat you all.Cuti-cuti ni boley la online lama-lama kan.Sambil menyelam minum air,apa kata d'ya bagi freebies dekat you all macam small icon,backgrounds,dividers,bullet and macam2 la.Tapi yang penting kena ikut peraturan la,dah ambik tuh kena la komen and like sikit. Kalau tak cantik,bagitahu d'ya okay.Caranya nak guna freebies D'ya Marshmello ialah dengan right click dan copy image.Letakkan icon comel2 dekat blog anda.Cepat jangan terlambat.Heeee :)

Web Icons
                                             

Cute Stuff
                     

'New' icon
                          

Dividers
            


Hehehe,macam-macam lagi d'ya nak bagi freebies dekat you all semua. InsyaAllah nanti d'ya buat satu page freebies di ruangan blog D'ya Marshmello. Kalau dah ambik freebies d'ya,jangan lupa tinggalkan komen tau.Letakkan icon comel di blog anda.Ada masa nanti d'ya buat freebies banyak-banyak tau.Sebarang pertanyaan,sila like fanpage d'ya n tekan kelik-kelik icon Facebook di bawah ini.Like jangan tak like. :heart7::heart7: 

My Fanpage

Bye,jumpa lagi :) :cute:

p/s: freebies untuk semua follower d'ya yang sentiasa sokong d'ya :)


Photobucket

You Might Also Like

42 marshmallow komen