Perlu Tak Tukar Template Sekali Lagi?

8:44 PTG

Assalamualaikum..


Pagi ni d'ya tiba-tiba kan terpikir nak tukar template yang lagi style and simple-simple.Kalau you all nak tahu d'ya dah banyak kali tau tukar template and background blog ni,tapi ada je yang tak kena di mata d'ya.Kenapa?Sebab buat pengetahuan semua d'ya amat cerewet dalam bab-bab ni mengalahkan cerewet seorang ibu terhadap anaknya.Biasa la,dah nama perempuan,serba serbi nak perfect kan?Setuju tak?D'ya nak template yang simple and tak beratkan loading blog d'ya.Kalau boleh d'ya nak template warna putih dan pink soft ke?Cantik kan?Baru la sesuai dengan umur d'ya yang sedang meningkat remaja.Lagipun template baru d'ya ni dah macam kanak-kanak ribena dah. Sekejap pinky sekejap biru,then taknak letak widget-widget tak penting dalam blog ni.Maksud d'ya di sini mungkin dalam cuti sekolah dua minggu ni,d'ya akan buat makeover besar-besaran la nampaknya.Hahaha,amacam?



Kan comel template macam ni?But d'ya sedang pening nak hias header macam mane.Maksud d'ya di sini d'ya betul-betul perlukan komen korang utk memberi pendapat tentang blog d'ya tentang widget,background,jenis template,colour atau apa-apa jela.Kalau ada website yang menyediakan free template yang sesuai untuk d'ya,jangan la kedekut tau.Sharing la dengan d'ya.Jangan lupa bagi pendapat okay, :)


p/s: korang rasa okay tak template d'ya yang baru sekarang?

Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen