Show Tarian Perkawinan VVIP anak Jeneral Dato' Noordin

12:54 PG

Hello asalamualaikum guys..


Sebelum tu,jom 'like' fanpage blog D'ya Marshmello.Klik sini okay :) :heart7::heart7:
Like di sini..

Hari ni nak share cerita dengan you all.Bak kata pepatah 'sharing is caring'. Kepada follower d'ya yang sudi2 jalan-jalan kat sini,trimas banyak-banyak.Hah, apa yang aku merepek sudah.Berdebar-debar nak cerita ni.Okay,relaks dan tenang okay.Baru-baru ni d'ya and kawan2 d'ya dari SMK Desa Tun Hussein Onn baru habis show tarian untuk Hari Perkawinan VVIP anak Jeneral Dato' Noordin di Dewan Merak Kayangan,Jalan Semarak pada 28 Mei 2011.Inilah event paling terbesar d'ya penah hadir.Mana taknya siapa tak gemuruh yang datang majlis ni bukan calang-calang orang tau.Semuanya berpangkat Dato,Tan Sri,Datin,Raja Yamtuan Negeri Sembilan and semua yang berpangkat besar.Jadi secara tak langsung we all berdebar-debar la.Lagipun d'ya bukanlah penari yang hebat macam penari dekat Jabatan Kebudayaan tu kan.Setakat penari sekolah,tak setanding artis budaya.Apa la sangat.(ececeh,merendah diri + cover malu).Lepas je masuk bilik persalinan pakaian, di perkenalkan akak mimie and akak ninie yang sudi make-upkan kita orang.


Ha,dorang kira pro bab make-up2 ni.Sesiapa nak tempah tu,cepat-cepat la booking dalam FB.Thanks akak sebab make-upkan we all sampai mak d'ya cakap bila d'ya sampai je di rumah "hey,biar betul ni anak aku".Thanks juga untuk cikgu-cikgu yang sudi membantu dari segi costume dan yang terlibat secara langsung atau tidak.Lagipun ini event tentera,trimas banyak-banyak.Apa lagi jom la kita layan gambar-gambar ni :) :heart7::heart7::heart7:




aik,terus tertido
lepas di make-up


Hah,banyak lagi gambar yang nak tunjuk dalam blog kesayangan i nie.Tapi takpela,karang masuk gambar banyak-banyak berat pulak blog d'ya kan.Cantik kan akak berdua yang make-upkan kami.Apa lagi,jom booking awal-awal. Setakat ni jela entri d'ya kali ni.Layan jangan tak layan. :) trimass.tata :heart7::heart7:


Photobucket

You Might Also Like

6 marshmallow komen