Contest Kalau Saya Dapat RM300

11:15 PG


Wah,rezeki d'ya bulan ni semakin bertambah.Syukur Alhamdulillah pada tuhan. Malam-malam ni d'ya ada masuk satu contest bernama "Contest Kalau Saya Dapat RM300..".D'ya mengambil keputusan untuk join contest ni.Mana la tahu ada rezeki menang kan.Tengah2 malam ni la idea berlambak-lambak kann.


Hadiahnya memang lumayan.Jadi you all perlu berusaha x jemu2.Untuk join sila klik banner di atas.Hadiah pertama ialah akan menerima wang tunai RM300 dan 3 hadiah saguhati sebanyak RM100.Boleh klik banner utk mengetahui syarat-syaratnya.Jom join ramai-ramai. :) Okay let's start.
Kalau saya dapat RM 300 saya akan.......

:heart9:RM300 tu cukup besar bagi diri d'ya sebagai seorang pelajar sekolah.Mungkin  bagi sesetengah orang yang dah biasa pegang duit menganggap RM300 jumlah yang cukup kecil.Of course la d'ya akan memanfaatkan duit itu ke arah yang bermanfaat.Kan-kan?Betul tak? First sekali bila d'ya dapat RM300 tu d'ya akan shopping puas-puas.Opps,terlebih sudah. Maksud d'ya di sini d'ya nak beli barang idaman d'ya yang selama ni tak tercapai macam baju fesyen idaman gadis masa kini,beg tangan dan kasut tumit tinggi. :)


:heart9:Keduanya,kalau hajat d'ya yang pertama tak kesampaian jugak,d'ya akan gunakan RM300 untuk beli novel kegemaran d'ya.Wah so amazing kan.Boleh la d'ya buat koleksi novel hot-hot dekat rumah.Lagipun d'ya pantang nampak novel.Baca novel boleh tenangkan fikiran tau.Tak rugi baca novel,tak silap-silap dapat ilmu free lagi.Huhuhu


:heart9:Wah, banyak la impian kau d'ya.Apa salahnya sebagai manusia semua ada impian kan.Lagi ape eh?Kalau d'ya dapat RM300 tu d'ya nak sedekahkan dekat mak ayah d'ya.Kesian dorang yang sanggup membesarkan d'ya dan sanggup memberi nafkah untuk kami adik-beradik.Walau tak sebesar mana hadiahnya ,tapi jasa ibu ayah sangatlah besar.Ecececeh :P


:heart9:Last sekali d'ya nak guna RM300 untuk beli i-pod berwarna pink.Dari dulu nak sangat i-pod ni.Tak kesampaian lagi hajat d'ya.Yela,lagipun pink colour feveret girls zaman sekarang.Tak sah kalau kat rumah langsung takde akseksori bewarna pink.Sebab pink itu comel tau.Tengok blog D'ya Marshmello, serba pink lagi.Huuuuuu :)


:heart9:Setakat ini sehaja post d'ya kali ni.Hope sangat penganjur contest ni suka entri d'ya.Harap-harap dapat la menang.Kalau d'ya menang contest ni,wah memang hepi sakan la d'ya sampai tak ingat dunia.Anyway,thanks kepada penganjur yang murah hati menganjurkan contest ini.Moga murah rezeki penganjur.Sebelum d'ya akhiri ucapan salam,d'ya nak tag semua follower d'ya dan kepada sesiapa yang membaca entri ni.Okay,tido dulu.Assalamualaikum.

p/s: impian utk menang menggunung tinggi :) huhuk




Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen