Ninie Azriena 1st Giveaway: Kau Muzik Dihatiku

1:53 PG

Sempena menghargai blog kesayangan d'ya yang dah lama berhabuk dan bersemak atas akibat tidak diupdate,d'ya nak masuk Giveaway yang dianjurkan oleh kak Ninie Azriena.Tetiba rasa rajin nak join,apa lagi kawan-kawan.Mari join sama-sama.Klik banner di bawah untuk join ;)


Syarat-syarat penyertaan giveaway kali ini ialah :-

;) mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )

;) copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )copy banner dan letak di    sidebar blog kamu ( kalau rajin )

;)tulis entry bertajuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "

;) sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video) 

;) tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni

Let's start :)




Ha,kalau nak tahu dua-dua ni lagu feveret d'ya tau.Dua2 lagu ni membawa maksud tersirat dalam hidup d'ya.Sebab cuba korang hayati lirik lagu terutama kepada sesiapa yang meroyan putus cinta.Hehehe,apa-apa jela.Kalau d'ya bosan mesti dengar lagu ni sambil feel sampai tak ingat dunia.Hehe :D

Setakat itu saje. :) thanks let's join together..:D

tag kepada:-  cik aish dan anis nutella




Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen