Tutorial Following Star Pada Cursor

12:22 PG


Assalamualaikum semua.Hari ni d'ya nak update puas-puas sebabnya esok dah naik sekolah.Alahai sekejapnya d'ya rasa cuti dua minggu ni ibarat cuti dua hari je.Kan?Apa-apa pun lepas ni mesti d'ya jarang online blog sebab d'ya candidate PMR.So,mesti kena fokus dekat pelajaran.Eh,berubah topik sudah. D'ya nak buat 'tutorial following star pada cursor'.Jom start :D


(1) Dari dashboard>design>add gadget>HTML / javascript

(2)Copy code favourite anda di bawah dan masukkan dalam HTML yea.


:n: Following star warna warni
<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/rainbows.js"></script>
:n: Following star warna biru
<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/blues.js"></script>
:n: Following star warna purple

<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/purples.js"></script>


(3) Mai pilih mai pilih.Haiya,terasa macam nak jual kuih pulak.Save dan lihat hasilnya.Please like and comment.Selamat mencuba! :D


Kredit: Unwanted86


Photobucket

You Might Also Like

6 marshmallow komen