Free Cute Backgrounds Versi 1

4:56 PG


Yeah, hari ini D'ya Marshmello nak bagi freebies iaitu free cute backgrounds khas untuk followers kesayangan D'ya.Nak tak backgrounds percuma? Siapa nak sila angkat tangan cepat? Lagipun apa salahnya berkongsi benda yang baik kan?Bak kata pepatah 'sharing is caring'.Jadi di sini D'ya nak bagi backgrounds yang cute miut nie untuk korang.Kalau nak request sebarang backgrounds pon boleh.Lepas dah guna bakcgrounds ni,feel free to drop your comments. :)

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/dottedloveflower.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/autumn.png
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/676657yhxq5o5bjd.gif

 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/577814mxl3lzplgr.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/680929ekz1vdmoz9.gif
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/966814i8pz6zikwc.gif
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/1043585ir2mebcqub.gif
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/1234874uqgob6gf5y.gif
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/1309647bo3cj4kxyx.png
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/2268298nzus0fcrvh.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/bee.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/bugslife.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/flow.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/flowerbee.png
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/squaregreen.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/squarepink.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/striplove.png
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/swirlleafflower.png

 Ha? comel tak comel tak? Ambik jela,D'ya bagi free of charge.Kalau dah ambil backgrounds ni,feel free to drop your comments and like :)


Photobucket

You Might Also Like

53 marshmallow komen