Freebies Icon Shoutbox Domokun

10:41 PTG



Sekarang ni musim Domokun.Kalau D'ya pergi mana-mana je mesti ada patung Domokun yang comel-comel ni sampaikan ada je yang obses dengan patung Domo ni dan orangnya ialah D'ya Marshmello.Huhu, macam semalam D'ya pergi jalan-jalan and ada gerai yang menjual beg Domokun ni.Sumpah lawa tapi tak jadi beli sebab bajet bulan ni lari.Haaih,melalut pulak aku ni.Okay, hari ni mood baik nak bagi freebies icon shoutbox Domokun ni.Pada para peminat Domokun, khas untuk kamu. =D




http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/ShoutDOmo.png

Lawa tak? Dah ambil tu like dan comment selalu ;)


Photobucket

You Might Also Like

13 marshmallow komen