Freebies Social Network Icon

2:54 PG

Haih, semenjak ni asyik-asyik nak bagi freebies je keje.Huhuhu, hari ini D'ya Marshmello nak bagi freebies social network icon.Caranya mudah sahaja, klik icon yang anda suka dengan right click dan 'open image in new tab' dan ambil URL gambar di atas laman web tu dan pastekan icon comel ke dalam blog-blog kamu.Lepas ni tak payah la kamu susah-susah google semata-mata mahu mencari icon social network.Di blog D'ya Marshmello semua ada, bak kata astro macam-macam ada.

Blue Social Network Icon
                                 

Orange Social Network Icon
                                     

Dark Yellow Social Network Icon  
                                   


Comel kan? Kawaii je social network icon.Dan jangan lupa pilih saja pilihan kamu dan paste it anywhere you like. ;) Please like me ;D


Credit : Leelou Blogs


Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen