Giveaway One Klik One Present

2:57 PG

Assalamualaikum semua.Dah lama tak update blog oleh hal kerana D'ya busy dengan aktiviti sekolah.Dengan aktiviti sukan la, merentas desa, show tarian dan macam-macam la.Busy dah mengalahkan perdana menteri ni.Hehe, hari ni d'ya masuk satu contest "Giveaway One Klik One Present" yang telah dianjurkan oleh kakak comel kita iaitu kak Lyssa.


Klik banner di atas untuk join.Nak tahu syarat-syarat penyertaannya. Jom :-

Follow Blog ini >> http://www.lyssasecret.com/
Postkan satu Entry yang bertajuk ;
"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"
Letakkan banner di atas dalam entry korang..
Pemilihan Pemenang akan diundi melalui random.org..
GA ni lebih kurang macam "Lucky Drawlah"..
Linkkan penyertaan korang ke entry ini
Tagkan kepada 4 orang rakan blogger anda
(lagi ramai , lagi bagus..!!)


Hadiah-hadiah untuk contest ni juga agak lumayan.Jom kita join ramai-ramai dan sama-sama memeriahkan giveaway ini lagi.
Hadiah Utama
: Heart7: Tempat pertama - RM 50
: Heart7: Tempat kedua - RM 30
: Heart7: Tempat ketiga - RM 20

Hadiah Saguhati
 : Heart7: 5 orang akan mendapat wang berjumlah RM 10 seorang.

Tarikh tutup Giveaway ini ialah 30 Julai 2011.Dan anda semua wajib vote lyssa.Mari join ramai-ramai.Untuk join sila klik banner di atas.Semoga berjaya!

nak tag kepada :-


: Heart7: Afina
: Heart7: Cik Aish
: Heart7: Anis Nutella
: Heart7: Wan Hazel


Photobucket

You Might Also Like

0 marshmallow komen