Mega Giveaway By Yana & Cik Putih

4:52 PG



Assalamualaikum pembuka kata.Woot, kali ini D'ya Marshmello join contest lagi..OMG! Contest kali ini ialah "Mega Giveaway" yang telah dianjurkan oleh Yana & Cik Putih.Huhu, rasa lama tak join contest.Mana la tahu ada rezeki kan? Lagipun hadiah-hadiahnya lumayan.Jom kawan join ramai-ramai.Untuk melihat hadiahnya sila klik di sini.Lumayan kan? 

Syarat-Syarat

  1. Follow Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih (aku la tu)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)

Okay, ini adalah senarai sponsor untuk Mega Giveaway kali ini ;)


Hadiah contest ni memang awesome la.Huhu, harap-harap boleh menang.Ayuh join ramai-ramai. ~ Nak tag 3 orang yang bertuah iaitu jeng jeng jeng ~




p/s: mood nak join contest semakin menggila ~ ngehehe.





Photobucket

You Might Also Like

4 marshmallow komen