Contest Syoknya Dapat Duit Raya RM100

1:36 PG

klik banner untuk join contest ini :)

Salam sejahtera semua..

Pejam celik pejam celik Ramadhan hampir pergi meninggalkan kita dan Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang tiba.Adakah korang semua sudah membuat persiapan untuk hari raya ni? Oleh kerana kebosanan pada tahap gaban dan kritikal, D'ya masuk satu contest iaitu "Contest Syoknya Dapat Duit Raya RM100" .Harap-harap kali ini boleh menang contest ini, bolehlah shopping puas -puas.Hehehehe .Syarat penyertaan dicopy terus dari tuan punya blog.

SYARAT PENYERTAAN

p/s penaja : 
Contest ni berlangsung sepanjang bulan ramadan 2011..
  1. Keputusannya akan di umumkan pada hari raya ke berapa -_-??.. itu tak confirm lagi sebab nak tengok dulu.. ramai berminat nak join tak.. =) InsyaAllah dah confirm nanti kite umunkan..
  2. If ramai join.. makin bertambah hadiah nanti.. (macam contest sebelum ni kan)
  3. Ada orang kata tak tahu nak cerita apa mengenai blog saya ni.. So sebab tu la tujuan contest ini dibuat untuk blogger lain memahami erti sebuah blog tu.. bukan just follow n lihat gambar jer.. =)
  4. Contest kali ini akan sentiasa update dengan banyak kejutan.. =D
  5. 1st contestant akan mendapat hadiah saguhati dari pihak penaja.. Tahniah kepada Blog XIDI 
  6. Jom join cepat.. tak rugi tau..
  7. Hadiah istimewa untuk peserta lelaki pertama sudah jadi milik Affiq..
  8. Harap kali ni saya buat contest yang tidak membosankan.. sebab tu saya buat tekaan gambar.. bagi meriah sikit contest kali ni..
  9. Baca la dulu syarat yer.. jangan main terjah jer.. ^_~ ok dear..
.
.
.
.
.
.
.
Dan slogan yang bakal aku pertaruhkan untuk contest ini ialah..


.
.
.
.
.
" Blog cintaairmata merupakan blog yang penuh dengan informasi terkini dengan menukilkan coretan menyegarkan minda untuk para pembaca, kreatif dalam menghias blog, mempunyai ciri-ciri blog menarik dengan pelbagai info seperti tutorial shawl, tips & segmen dan sebagainya.Selain itu, blog ini juga kemas dan menarik serta coretan blognya relevan dengan kehendak zaman "

Chewaaah, slogan aku tak boleh belah kan? Korang rasa ada peluang tak untuk menang?Ke rasa slogan ni agak tak best sebab sekarang ni pon aku sedang kekeringan idea.Nak tak nak terpaksa la memerah otak.By the way, aku memang jatuh hati dengan blog ni.Siap boleh usha tutorial shawl.Bestt! Suka, suka suka ! hehehe, join yupp.Kawan-kawan doakan D'ya okay.Hope dapat menang kali ini :)

bye.. gudluck :)

Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen