Contest Template Unique

5:15 PTG


Terasa rindu sebab dah lama giler tak join contest.Lebih-lebih lagi boleh la wat side income time raya nak dekat ni.Maksud i kalau menang contest ni boleh la beli baju raya ke, high heels ke? Haha, berangan je kau ni kan.Jom join contest ni ramai-ramai.Nak join kelik je dekat banner di atas k.Doakan D'ya Marshmello berjaya k ;)

Terms and Conditions :
  • Malaysian.
  • A blogger.
  • Is using Blogspot / Wordpress.
  • Following me (Nazihah) and Nieysa (TAK WAJIB)


How to wiiiiiin :
  • Blog mestilah unique and kemas!
  • Kalau ada blog yang serupa/nampak sama, peluang untuk menang berkurang.
  • Blog akan dinilai dari segi keunikan dan kekemasan.
  • Tiada voting untuk contest ini.
  • Contest akan ditutup pada 12 September dan blog yang menyertai akan dinilai pada 13 September.


Hadiahnya adalah berupa DUIT RAYA ! jom join ramai-ramai. Nak tag dua orang bertuah ;)


Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen