Photoshoot Sesi Make-up D'ya Marshmello 2011

4:12 PG

Assalamualaikum.Korang apa khabar? Kawan-kawan semua puasa tak hari ni? Eh2, sebelum tu D'ya Marshmello mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Berpuasa di bulan Ramadhan yang mulia ini.Jiwa hari ni berkecamuk, asyik nak marah-marah je.Semua kerja rasa macam tak sempurna.Tak tahu kenapa tiba-tiba nak bad mood semacam.Nak buat kerja pun apa pon tak boleh hurmm. (pengaruh kumpulan Jambu punya hal).By the way, D'ya mintak maaf kalau terlambat dan tak tunaikan request tutorial korang.Actually D'ya busy sangat-sangat tapi still  sempat curi-curi online semata-mata nak update blog punya hal.Okay, rasa topik dah banyak lari maa, entri kali ini berkisar Photoshoot Sesi Make-up D'ya Marshmello 2011.Ha, mesti you all excited bila cerita pasal make-up.Bohonglah kalau perempuan langsung tiada satu akseksori make-up.Rasanya benda ni seolah-olah sinonim dengan girls terutamanya.Hari ini D'ya nak himpunkan segala gambar sewaktu D'ya bergiat dalam akiviti seni dan wirama kebudayaan serta persembahan sepanjang tahun 2011.Jangan terperanjat tau! haha ;)

muka sebelum make-up. hodohhh. opss~ jangan tergelak okay :P






aihhh, make-up terus tertido. huhuhu







aihh, sempat lagi ye kau pandang camera.
ni pula rakan seperjuangan.miss you all.cuba teka di mana D'ya Marshmello?




Hasilnya adalahhhhh...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Inilah serba sedikit kenangan manis D'ya tak akan lupakan sepanjang hayat.Banyak lagi gambar, tapi malas nak upload banyak-banyak dalam blog.Lenguh dah tangan, perut pun sudah lapar dan kejap lagi hampir waktu berbuka puasa.Ha, jangan terperanjat muka i terus berubah superb duberb. Seriously pengalaman yang D'ya ada ni akan D'ya simpan menjadi kenangan paling terindah.Inilah serba sedikit Photoshoot Sesi Make-up D'ya Marshmello 2011.Heehehehe, okay la.Sampai di sini dulu.
Salam sayang from D'ya Marshmello. ;)


Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen