Shiema Sufian Nak Bagi Duit Raya!

2:01 PG

klik banner untuk join :)
Contest kali ini dianjurkan oleh Shiema Sufian.So, kepada kawan-kawan yang membaca post kali ini boleh ikut serta contest ini.Mana la tahu dapat duit raya free? Siapa dekat sini tak mahu duit raya kan? Bohong la kan, seperti biasa kalau nak join contest ni mudah sahaja, anda hanya perlu klik banner di atas.

~ Komen D'ya Marshmello tentang Blog Shiema Sufian ~
Firstly, blog shiema sangat kemas pada pandangan mata D'ya, cepat loading, pinky colour like me,hehehehe. Dan yang paling penting banyakkan informasi dalam blog.Secara keseluruhan, blog shiema bagus dan menarik.


Aihh, macam aku pula tukang juri profesional lak, padahal blog sendiri kelam kibut, suka-suka hati kau je nak komen blog orang lain.Heheheh, nak tengok pula syarat penyertaan contest ini.Jom tengok (copy paste dari blog asal) :-

 cara cara :

1. follow belog shiema sufian.
2. buat satu entry yang bertajuk 'shiema sufian nak bagi duit raya!'
3. letak banner segmen ini dan link kan ke entry ini.
4. komen la fasal blog shiema kalau korang rase perlu.
5. tag kepada kawan kawan kalau korang nak la.
6. copy dan paste kan link di ruangan komen entry ini. 


Mudah tak? So, kawan-kawan semua boleh ikut join untuk memeriahkan lagi contest ini.Maklumat lebih lanjut, anda boleh klik banner di atas.Hope kali ini boleh menang :) amiiinnn

Photobucket

You Might Also Like

4 marshmallow komen