Bertudung vs Tidak Bertudung

3:18 PG

comel je tengok Tiz Zaqyah bertudung :)
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia :)

Dah dua hari tinggalkan blog rasa rindu dan keruan bila tak hapdet entri.Yela, takkan nak post entri yang sama je kan, karang tak memasal lari terus silent readers.Apa-apa pun post kali ini ringkas dan penuh input yang sangat berguna untuk semua.Post kali ini tidak ada kena mengena dengan sesiapa saje sama ada yang hidup mahu yang mati.Lagipun aku nak mempelbagaikan blog aku sebagai medan menyampaikan ilmu dalam setiap perkara.Tak mahu la asyik-asyik post pasal tutorial je kan.Meh sini kali ini D'ya Marshmello nak share sesuatu yang agak interesting dan yang penting seorang blogger bukan setakat tempat untuk berkongsi cerita tapi juga berfungsi untuk berkongsi ilmu.Betul tak? Ini hanya sekadar perkongsian bersama-sama .


BERTUDUNG vs TIDAK BERTUDUNG



Hahahah, yang tak boleh blahnya aku just tersenyum bila tengok yang 'tukang-tukang like' tu.heheheh :) :)


Apa-apa pun ini hanyalah rekaan semata-mata.Harap ianya dapat memberikan kita sesuatu dari conversation yang dilakukan.Bahkan kebaikan yang kita terima bukan untuk korang je, malahan untuk aku jugak.Sekadar perkongsian dan tidak menghina mana-mana pihak.Walaupun ianya hanya rekaan, mudah-mudahan ia menjadi pengajaran buat kita.

p/s : mudah-mudahan kita mendapat hidayah dariNYA.


credit : kakifacebook.com


Photobucket

You Might Also Like

2 marshmallow komen