Freebies Black And White Picture For Header

9:50 PG

Kalau korang tanya pada D'ya, dalam banyak-banyak style gambar pilihan D'ya, D'ya lebih suka gambar black and white.Konon-konon macam zaman dulu la kan, versi hitam putih.Memang style habis.Dan kebiasaannya kalau D'ya tangkap gambar mesti tangan gatal nak edit jadi black and white colour.Tak kira la apa2 barang sekalipun like wallpaper, handphone, dan sebagainya la.D'ya suka warna hitam putih sebab warna ni melambangkan ketenangan buat D'ya, bagi D'ya la.Sejuk mata memandang, so kira warna ni memang feveret D'ya.So, hari ini rasa rajin nak bagi freebies dekat you all.Okay, wahai peminat picture versi black n white, gambar ini you all boleh jadikan dan edit untuk dijadikan header dan sebagainya la.Actually, D'ya dapatkan semua picture ini dekat favim.com .So kalau you all guna picture ini, please credit kepada favim.com dan jangan lupa credit D'ya Marshmello.Sebab penat tau i carikan gambar yang cute-cute.Harap korang heppy and suka :)

art, black and white, couple, drawing, fashion








art, british, draw, drawing, girl, graphics


art, beauty, black and white, braid, cute




couple, cute, drawing, floral, flowers






art, blue, fashion, fashion illustration, girl, good sketch

Setakat ini jela kot.Kalau ada request, insyaAllah kalau tiada apa2 halangan D'ya akan tunaikan secepat mungkin.Hope you all suka , okay la.Sudah lewat malam, esok pula nak pergi class tuition.Bye

Photobucket

You Might Also Like

40 marshmallow komen