Freebies Small Icon Yang Comel

12:16 PG

Rasanya kan dah lama kan D'ya tak bagi freebies dekat you all.Sekadar berkongsi ilmu, lagipun sharing is caring kan.Rasanya tak salah kalau nak share sesuatu yang menarik terutamanya pada peminat pinky, yang suka hias-hias blog tuh. Baru la orang tak sakit mata bila bukak blog kita, yang penting entri tu mesti best.Okay, hari ini D'ya nak bagi freebies small icon yang comel lote.Ramai juga yang request dari mana ye D'ya dapat icon comel-comel ini?Kalau you all perasan cuba tengok blog D'ya, warna-warni kan?Freebies small icon ni boleh guna untuk cursor, icon sebelah bloglist, icon sebelah sidebar title, favicon dan macam-macam la.Tapi D'ya dapat semua ini dekat BabyDoll tau, so kreditkan untuk D'ya dan website tersebut.Just copy and paste anywhere you like! So, D'ya dah pilih icon comel-comel khas untuk kamu ! 

Fairy Colours

                                                                                                                 


Barbie Marshmello Style

                                                                                                            


Mini Cute Icon

                                                                                                                                                                                                                                  


Barbie Pink Smile

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Crayon Smiles



Ha, amacam comel kan?Kalau nak ambil icon ni,please credit me and BabyDoll. Suka tak suka tak? Hiasi blog kamu dengan icon comel ni :)

p/s: psssttt! nanti D'ya bagi freebies banyak-banyak ye =)


You Might Also Like

52 marshmallow komen