Jom Shopping Shawl Secara Online

8:11 PTG

Assalamualaikum semua :)

Hari ini semua orang sibuk bercerita pasal shawl, pashmina dan macam-macam lagi la.Teringinnya nak pakai shawl, tapi still tak pandai nak lilit-lilit.Kemahiran tu ada tapi still kekok nak pakai shawl.Dulu pernah ada someone suruh aku post tentang shawl ni tapi tak ingat sape.So,i nak tunaikan permintaan dia.Sekarang ini pusing sana sini terutama area bandar metropolitan ini mesti you all perasan fashion shawl dan pashmina ni bersepah-sepah.Kalau dulu memang ramai yang takut untuk menggayakan fesyen shawl dan pashmina, tapi dengan kehadiran Yuna dan Heliza dalam industri hiburan tanah air merancakkan lagi fashion shawl dan pashmina.

Sekarang buat pada sape-sape yang baru belajar pakai shawl dan pashmina tu boleh lihat tutorial di Youtube.Senang cerita la semuanya ada di hujung jari je.Kalau search dekat Google tentang shawl, bermacam-macam style shawl la dapat kita lihat.Serius la termasuk member baik aku, asal pergi mana-mana je, shawl dan dia tak dapat nak dipisahkan.Memang gergeous dan vogue la dia.Dalam masa yang sama kita menutup aurat dan berfesyen mengikut syariat yang ditetapkan.Dan boleh dikatakan hampir satu dunia sekarang ni DEMAM SHAWL. Hahahaha ( hiperbolanya ayat aku ni.. )

Bagi yang pemalas macam aku ni, you all boleh shopping online di blogshop. Kalau dilihat zaman sekarang ni, macam-macam blogshop ada jual shawl.Tak terkira banyaknya, macam aku katakan tadi DEMAM SHAWL semakin melanda. So, kira banyak faedah la kalau shopping online ni.Tak payah nak start enjin kereta semata-mata nak beli shawl kat tempat-tempat yang jauh.Semuanya ada di hujung jari.Kalau dulu antara tempat yang femes yang jual banyak shawl dan pashmina ialah Jalan Tar dan Masjid India.Bagi yang sibuk tu mesti you all tiada masa untuk shopping di luar.Hari ini, D'ya Marshmello suggestkan antara blogshop yang menjual shawl dan pashmina yang cantik-cantik belaka. Kira senang la nak shopping online ni, takpayah nak gerak jauh-jauh.Harga pun sangat berpatutan.Kualiti pasti terjamin kerana blogshop ini lebih mengutamakan kepuasan pelanggan.Jom shopping ramai-ramai dan serbu blogshop di bawah.Hope you guys suka :)


eightDesigns Malaysia's online shopping fashion blogspot | cardigan shawl tops tudung



Cantik kan? EightDesigns Boutique menyediakan pelbagai jenis shawl yang ada.Bukan itu sahaja, butik ini juga turut menjual akseksori macam headband, tali pinggang dan sebagainya.Selain itu, D'ya suka sangat butik ini sebab selain kita shopping shawl, kita boleh shopping cardigan, dress, inner, shoes, skirt dan sebagainya la.Blogshop ini menarik perhatian D'ya dan semua item sangat cute.So,you all apa lagi, click untuk terus ke blogshop ini.Ayuhh!








Memang menawan kan satin printed shawl dekat atas ini? Rare Runic Blogshop menjadi review butik online D'ya Marshmello kali ini.Di blogshop ini juga turut menjual hijab, shawl dan pashmina.Design dia pun agak lawa dan semuanya cantik-cantik belaka.I pasti mesti you all rambang mata bila lihat blogshop ini.Dah puas cuci-cuci mata? Apa kata you all join contest STYLE UP YOUR PASHY dari Rare Runic Blogshop khas untuk Pahsmina Lovers.Apa lagi, jom memeriahkan contest ini beramai-ramai.Cara untuk join contest ini, sila refer banner di bawah.


Yang penting kalau you all nak join contest ini mesti la style pashmina you all.Dan semestinya original from yourself.Takmo gambar orang lain, mesti gambar yang original okay.Style pashmina je tau, bukan style Hana Tajima, Yuna ke dan sebagainya okay.Cepat tunggu apa lagi.Let's join this contest! Good luck guys :) 

p/s: suka entri ini? Let's share and comment :)


RECENT POST


 Fesyen vintage dan trendy
 Butik Button My Buttons
 Butik Everything76 ketengahkan konsep urban


Photobucket

You Might Also Like

3 marshmallow komen