25 Things Giveaway By PenMerah.com

8:25 PTG

Wah dah lama D'ya tak join giveaway oleh kerana kesuntukkan masa. ( sibuk la konon mengalahkan PM la katakan). Mood nak join giveaway makin menjadi-jadi selepas exam, yela nak tenangkan fikiran la kononnya.Padahal main masuk je contest, kalau ada rezeki lebih menang la.Kalau tak, nak buat macam mane right? Contest ini dianjurkan oleh Penmerah.com.So, jom ramai-ramai memeriahkan contest ini ;)

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
klik banner untuk join ;)

Syarat-syarat untuk join contest ini ialah :-

 Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
 Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
 Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
 Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
 Tempoh contest ini bermula  21 0ctober - 10 November 2011

So D'ya harap semua boleh join contest ni cepat-cepat sebelum tarikh tutup yang terakhir tu okay, yang penting tak salah kita mencuba right? Hadiahnya juga meletup juga tau, hehehe.Antara hadiah yang menarik ialah ..

IMG 1208 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

IMG 1211 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 01151 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 0109 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Di sini d'ya akan mulakan sesi tag.Mangsa yang menjadi sesi tag kali ini ialah :-


p/s : selamat maju jaya ;)

You Might Also Like

4 marshmallow komen