Freebies Cute Backgrounds Versi 3

3:41 PG


Hurm, setelah penat memerah otak study maths, D'ya nak bagi freebies dekat you all lebih-lebih lagi yang suka hias blog tu.Actually dalam album photobucket banyak sangat backgrounds just takde kesempatan nak buat freebies yang D'ya sendiri tidak pasti dari mana sumbernya, sebab main pakai ambik je.Hehehe, so lebih baik buat freebies dan share dengan you all kan.D'ya pun sendiri tak pasti dari website mana D'ya ambil sume background ini, so credit to them.. :)

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_kp.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_kwp.gif
 http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_kb.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_kwb.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_ky.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_kwy.gif

 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_kbh.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_khb.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_khp.gif
 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/_khy.gif

Just ini saje la D'ya nak kasi.So, comment and credit me kalau you all gunakan freebies ni.Harap sangat kamu semua suka, nanti D'ya cari banyak-banyak background lawa-lawa dekat encik google k, 

p/s : psssttt ,ada entri hot la.check this !

You Might Also Like

10 marshmallow komen