Freebies Polka Dots Background

3:46 PG

Freebies kali ini ialah freebies background bertemakan polka dots yang comel-comel gitu.Since ramai jugak yang request D'ya untuk carikan background blog polka dots yang comel-comel.Jadi hari ini D'ya nak tunaikan janji D'ya.Harap sesiapa yang guna background ini, please credit me! D'ya tahu mana satu background yang D'ya edit.Tak susah pun sayanng, yang penting dah ambil boleh comment sikit dekat comment box di bawah okay, boleh la D'ya jenguk-jenguk blog korang.Kalau warna background ni tak cantik, boleh je request warna apa yang korang suka. Harap you all suka ;)

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple1.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple2.gif

 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple3.gif

 http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple4.gif

 http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple5.gif

 
http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple6.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple7.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple8.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple9.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple10.gif 

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple11.gif 

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple12.gif 

 http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple13.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple14.gif

 http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple15.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple16.gif

http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/polkapurple17.gif

p/s : comel tak background polka dots ini? Nanti D'ya bagi banyak-banyak freebies tau.Ni ha D'ya ada pantun dua kerat untuk you all.Dengar tauuu...


 Kalau suka sila like, kalau dah ambil sila la comment 

( ni pantun ke apa ni, suka hati la pantun aku kann? Ada akuu kesahh? heheheh )


 

You Might Also Like

10 marshmallow komen