Giveaway Batik Valley?

7:05 PG

Sekarang segala kemudahan semua berada di hujung jari sahaja di mana bermacam-macam butik online sana sini.Mudah kan kalau nak shopping, tak payah susah-susah nak start minyak, jalan kaki dan sebagainya.Dan salah satu blogshop yang semakin meningkat naik ialah blogshop Batik Valley.

BATIK VALLEY
klik banner untuk shopping blogshop Batik Valley :)

Okay now D'ya nak buat review sedikit about this blogshop.Actually penganjur menganjurkan contest Apa Pendapat Anda Tentang Batik Valley? iaitu sempena anniversary parents penganjur.So, beliau menganjurkan satu contest and two lucky winners akan dapat hadiah yang menarik iaitu selling items yang pernah terjual lebih dari 550pcs sebelum ini.


Comel kan cardigan dekat atas ni? Cantik sangat-sangat, so guys jangan lepaskan peluang ini untuk menyertai contest ini beramai-ramai.Lagi ramai join, lagi la bertambah meriahh right? (sambil promote blogshop, ekekeke) .Sebelum tu giveaway ini berakhir pada 14 Oktober 2011.Bagaimana mahu join contest ini? Mudah sahaja, you all hanya perlu click banner blogshop di atas dan semoga berjaya. ( mood eksited nak join contestt, ngehehehe ).


Let's check other items di Fanpage Batik Valley.Jom klik cepattt dan selamat bershopping sakan.



credit gambar : fanpage Batik Valley

Jom join ramai-ramai :)
pssttt, doakan D'ya menang contest ni :D


You Might Also Like

0 marshmallow komen