8 Gambar Manusia Paling Pelik !

2:17 PG

Assalamualaikum w.b.t


Sebelum ini aku pernah post gambar lawak style photographer paling cool.Untuk sesiapa yang belum tengok, boleh klik je link dan terus ke post aku yang sebelum ini.Korang pernah tengok tak gambar manusia pelik lagi menakutkan? Tapi AMARAN : perempuan mengandung & yang mempunyai semangat yang lemah, tolong jangan baca post ini.Karang korang pengsan, sape nak tolong? Aku tak nak amek risiko? Jom layan 8 gambar manusia pelik dan menakutkan ini.Weeeee ~


gambar awek bogel
manusia tinggal dalam mulut, oh tidakkk ~

gambar awek bogel
ini mesti kes putus cinta, sobsob.ngeriiiii !

gambar awek bogel
mata manusia di lubang hidung? nonsense!

gambar awek bogel
wahh ni lagi ngeri eden tengok! manusia tnpa hidung!

gambar awek bogel
ini contoh manusia bmuka-muka, lolz XD

gambar awek bogel
manusia bertangan kaki? oh peliik sungguh!


gambar awek bogel
ibu jari kaki di hidung manusia, so scary laarh!

gambar awek bogel
manusia muka di badan, tanpa kepala.

Aku yakin korang yang melihat gambar ni mesti rasa ngeri, gelisah kan kan kan? Watlek jela.Cukup pelik kannnn? Mak ai boleh bawak mimpi ni? Paling ngeri bagi aku gambar nombor 2 tu, cambest tangan masuk dalam dada, horror betul larh! Sangat mengerikan!

p/s: pandangan korang? gambar mane paling ngeri korang rase ?


You Might Also Like

5 marshmallow komen