Brand Palsu Yang Kelakar

4:38 PG

Auchaakk assalamualaikum w.b.t


Sekarang ni aku mula aktif untuk blogging semula.Kalau boleh tiap-tiap hari nak hapdet post banyak-banyak.Ekekeke macam ler ade orang nak bace blog kau enn? Entri kali ini berkisarkan brand palsu yang agak kelakar dan lucu.Yela, elok-elok je nama brand tu orang lain yang tak bertanggungjawab boleh je ubah nama brand tu.Jangan you all tersalah beli barang branded sudahh la ye :)



brands01 a False Fake Brands


brands02 a False Fake Brands



fake brands03 1 False Brands

fake brands04 1 False Brands

fake brands05 1 False Brands

fake brands06 1 False Brands


fake brands07 1 False Brands


fake brands08 1 False Brands

fake brands14 1 False Brands


fake brands25 1 False Brands


fake brands26 1 False Brands


fake brands29 1 False Brands


fake brands33 1 False Brands


fake brands43 1 False Brands


fake brands48 1 False Brands


fake brands16 1 False Brands

p/s : amacam? sumpah kelakar kann? suka post ni boleh la like & comment :)

Eh, ada crite menarik di bawahh..Klikk jangan tak klik! ?


You Might Also Like

3 marshmallow komen