Candid Time Contest

12:21 PG

klik banner di atas untuk join :)
Semangat waja untuk menyertai contest ! hehehehe :P

Aku pun pelik semenjak dua menjak ni asyik nak post pasal contest je, tapi tak menang-menang jugak.Hope kali ini mana tahu boleh menang ker? Hadiahnya best-best tau.Rugi kalau you all tak join, so cepat-cepat ler klik banner kat atas tu.Memang semangat kalau dapat join contest yang melibatkan gambar. Lagi-lagi candid picture, heee.Biasalah orang yang suke posing mengalahkan model tak berbayar ter'over' eksited nak join contest kali ini.Jom lihat gambar yang bakal aku pertaruhkan untuk contest kali ini :)

...............
..............
.............
............
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

taraaaaaaa........


Haaa, comel tak? Hope kali ini boleh menang contest setelah diriku ini frust banyak kali masuk contest tak menang-menang, huhuhu (mintak simpati penganjur contest, ekekeke). Sesi tagging  Scha Dayanti & Wan Hazel

p/s: kalau menang D'ya nak MP3, kalau tak dapat MP3 hadiah lain pun jadi la. So guys mari sama-sama join dan memeriahkan lagi contest ini :) gudluck!


You Might Also Like

2 marshmallow komen