Contest Blog Simple But Awesome

3:05 PG

klik banner di atas untuk join :)
Eh eh contest lagi? Takpe hari ini aku nak hadpet post aku penuh dengan contest.Sori kalau post ini menyemak dashboard korang ngehehe.By the way D'ya dengan rela hatinya nak join contest ini, mana tahu ada rezeki kan? Amiin.So guys yang nak join, boleh klik laju-laju banner di atas :)

Jom tengok syarat-syarat penyertaan contest! (dicopy dari blog yang asal)

- A Malaysian blogger
- Mesti ada blog
- Follow blog ini ( tak wajib )
- Buat satu entry tentang contest ini dan letak banner contest itu sekali
- Tag rakan blogger ( tak wajib )
- Paste link entry di tapak komen 

Mudah kan? Hadiahnya agak lumayan :) Good luck!


You Might Also Like

0 marshmallow komen