Contest Gambar Cool

2:15 PG


Klik banner untuk join :)

Assalamualaikum w.b.t

Mood D'ya hari ni tersangat-sangat la rajin untuk blogwalking dan komen entri blogger lain.Sedang aku asyik blogwalking atau lebih dikenali sesi menjelajah seluruh pelusuk blogger (mak aii, hiperbolanya statement aku nihh!) terus terjumpa satu contest yang sangat menarik perhatian aku.Syarat-syarat contest boleh lihat di tuan empunya blog ini dengan klik banner di atas untuk join.Hadiahnya juga agak lumayan iaitu wang tunai sebanyak RM 100 untuk pemenang pertama sahaja.Menarik kan? Ayuh kengkawan join ramai-ramai.So tanpa buang masa terus pergi ke dashboard n taip entri untuk join contest ini.huhu :)

Antara 3 gambar yang dipertaruhkan dalam contest ini ialah :-


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

show tarian Majlis VVIP Dato' Nordin di Merak Kayangan :)
photographer yang tidak BERTAULIAH ! hehehe
bestie - jamuan PSS di K-Club Taman Melawati :)
Amacam cool tak gambar-gambar yang dipertaruhkan untuk kali ini? Semoga rezeki berpihak pada D'ya, hehehe korang rasa okay tak ke-3 gambar di atas ni? Huhuh pening kot nak cari gambar yang smart-smart dalam lappy ni, aku just puas hati tiga gambar ni je.Bukan kemain semangat lagi nak join contest ini :) jom join ramai2 !

p/s : rinduu my mom dekat HKL, bila mama nak balik hurmm ?

You Might Also Like

0 marshmallow komen