Contest Teka Harga Burger

4:15 PG

klik banner untuk join :)
Assalamualaikum w.b.t..

Sedap tak burger kat atas tu? Sapa nak sila angkat bulu kening cepatt kalau tak kene tembak karang baru tahu, hehehe tahu takot.Seperti yang dinyatakan dalam post sebelum ni, hari ini aku nak join contest banyak-banyak, mana tahu ada rezeki.Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu kan kan? Untuk join boleh klik banner dekat atas tu, kalau korang menang korang jangan lupe pulak belanja D'ya auww.Kalau tak, takmo kawan huhu ayat gediks ~


Cuba teka berapa harga burger ini? Alahai macam korang tak biasa pulak makan burger.Hurrm contest ini agak mencabar sebab i perlu teka berapa harga burger dalam gambar di atas? You all rasa berapa eyh?
Hurm, D'ya rasa burger ini harga die RM 2.50 kot! betul takk? haha

Entah betul entah tidak, tapi harap-harap betul la ye.Eh eh lupa nak inform kat korang apa hadiah untuk contest yang D'ya join kali ini ? Let's check!

1st : Tiket diskaun ke Lost of Tambun, Perak
 

2nd: Voucher Domino's Pizza

Amacam menarik kan? Jom cepat-cepat join contest ni ramai-ramai :)

Tagging session :-


You Might Also Like

2 marshmallow komen