Jamuan Akhir Tahun Pengawas Pusat Sumber 2011

9:03 PTG

Di kesempatan ini D'ya Marshmello ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha kepada semua umat Islam yang berada di Tanah Suci hari ini. Sunyi sepi je hari ini, yang paling sedih bila tak dapat balik raya kampung, sob sob sob.Apa nak buat kan? Baru-baru ini D'ya menghadiri Jamuan Akhir Tahun Pengawas Pusat Sumber SMK Desa Tun Hussein Onn di K-Club Taman Melawati.Memang rugi sape yang tak hadir time tu, happening giler seyh! By the way, jom kita layan gambar , ekekeke ( mood malas nak taip post panjang2 lerrr tu, hek'eleh ) :P

antara aktiviti yang paling masyukk! TIUP BELON JANGAN TAK TIUP! ehehe :)

i love u teacher :) cikgu paling sporting !


pemandangan belakang K-Club Taman Melawati :)

mood tak sabar-sabar nak makan, ekeke :)

sila abaikan org senyum macam kerang busuk di atas, hehe. time trime sijil pengawas :)

ini pic candid, suke sangad-sangad pic ni.. ( after edit by me )

i dengan abg Fyzi, selaku bekas Pengerusi Pengawas PSS

phewwiiit, haha. anak sape lar ni ?

my bestie :) love u damn much :P

happening ! miss that time :)

huhu, bajet photographer.haha padahal pegang camera tak reti.huhu
( photograpeher tak bertauliah ) huhuk :P

cer cari mane aku, memang korang hebat la? haha. pic kenangan Pengawas Pusat
Sumber Sekolah 2011 SMK Desa Tun Hussein Onn :)


Miss you guys.Happening giler time ni dengan kehadiran pengawas senior dan D'ya still harapkan majlis yang lagi meriah pada tahun akan datang.Semoga dengan adanya Pengawas Pusat Sumber Sekolah, kita dapat menjalankan tugas dengan baik dan paling penting ialah teamwork. :) papai !

You Might Also Like

1 marshmallow komen